Singledans

Dans uden partner

Start dit danseeventyr i dag med dans i Århus

pardans aarhus

Har du nogensinde drømt om at flyve rundt på et dansegulv, som du har set det i Vild Med Dans eller Dirty Dancing? Nu er det på tide at gøre drømmen til en af dem, der går i opfyldelse.

At lære at danse er så meget mere end bare koreografi – det er en måde, hvorpå du kan udfolde dig med kroppen, og det er næsten som at lære et nyt sprog, hvor du kan udtrykke dig på helt nye måder. I dansen lærer du at kommunikere med din krop som talerøret, og du kan lære dig selv og din krop at kende på helt nye måder.

På vores danseskole i Århus kan du lære at udfolde dig i en variation af danse. Vi underviser i et væld af danse inden for de latinamerikanske danse og standarddans. Du kan lære at navigere rundt i den dramatiske tango, den sensuelle bolero, den energiske jive og mange flere.

Du behøver ikke egen dansepartner for at komme i gang med pardans

 

Er du single, eller er du holdt tilbage af ikke at have en partner, der er fyldt op af danseglæde som dig? Det er intet problem, for vi tilbyder også singledans.

Her får du private danselektioner, hvor danseinstruktøren er din dansepartner. Vi har også det, vi kalder Practice Parties, hvor du kan møde ligesindede danseglade mennesker. Til singledans i Århus, skal der ikke være noget, der holder dig tilbage fra at opfylde din drøm – eller bare fra at komme på et nyt og spændende eventyr ud i dansens verden.

 Vi tilbyder danseundervisning til dig, der ikke har en partner i forvejen. Vi tager  udgangspunkt i dit konkrete niveau – og så udvikler vi dit dansetalent derfra.

Lær at danse, så du kan danse pardans i den virkelige verden

Formålet med undervisning i pardans ved os er at udvikle dine evner inden for dans – såvel som din danseglæde. Disse skal udvikles i de mest anvendelige danse, så du nemt kan indtage dansegulvet til private arrangementer og vise, hvad du har lært.

For, at danseundervisningen bliver så anvendelig og nyttig som muligt, bliver der undervist med udgangspunkt i, at det er manden, der fører og kvinden, der lader sig føre rundt på dansegulvet. Essensen i pardans såvel som singledans på vores danseskole i Århus er at skabe dansedygtige individer, der kan tage danseglæde med ud i verden.

Så uanset om du foretrækker den muntre cha-cha-cha og den festlige salsa, eller om du er mere til den klassiske, smukke vals, sikrer vores danseskole, at du får færdigheder, som du kan tage med ud på dansegulve overalt.

De første trin er de sværeste

Det sværeste trin er som regel det allerførste, nemlig trinnet ud af døren og ind på danseskolen. Herefter er det som en dans på roser, når du først er kommet i gang.

Så start allerede i dag og book en prøvelektion hos os, så vi sammen kan åbne døren til en helt ny verden fyldt med spænding, lidenskab, sjov og masser af dans, dans, dans!

Spørgsmål eller lyst til at starte på et kursus? – Klik her!

Vi tilbyder også kurser i pardans og undervisning i brudevals. Hvis du vil læse mere om de forskellige dansestile, vi kan lære dig, kan du klikke her.

Unanset hvad der har fik dig til at begynde at danse, vil du igennem et skræddersyet danseforløb opnå en masse glæde på (og uden for) dansegulvet og en personlig udvikling, der hurtigt vil føre dig hen til og over målstregen.

Vi bruger cookies for at sikre os, at brugerne får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Du kan læse mere om vores politik, samt ændre dine indstillinger her.

Accept