BRYLLUP & brudevals i århus

Gør jeres drøm til virkelighed

Hos Diamond Dance kan vi hjælpe med at gøre den særlige dag endnu sjovere og mere festligt. Vi tilbyder undervisning i alt fra den klassiske brudevals til brudeparret selv, til en skræddersyet koreografi for at sætte parrets personlige præg, til undervisning af gæsterne. Uanset hvilken idé du har i tankerne kan vi hjælpe med at gøre den til virkelighed. Kom og besøge os i vores flotte lokaler i Århus.

Klassisk brudevals

Er I lidt nervøse for at gå ud på gulvet på jeres store dag og nyde den første dans som mand og hustru sammen? Vi vil med glæde hjælpe jer med at få styr på den helt klassiske brudevals til den traditionelle sang, så I på dagen kan slippe bekymringerne og nyde at danse ind i det næste kapitel i jeres liv sammen.

bryllup diamond dans
bryllup diamond dans

Skræddersyet koreografi

Kunne I tænke jer at udleve jeres indre dansedrøm og give den fuld gas til jeres bryllup? Hos Diamond Dance kan vi skræddersy en koreografi, som bliver jeres helt egen brudedans til en sang (eller flere), som betyder meget for jer. Her får I chancen for at stråle og give jeres gæster en uforglemmelig oplevelse.

Overraskelsesdans

Ønsker du at overraske din elskede, så kan du som bruden/gommen få sammensat en overraskelsesdans, som du kan fremføre for din bedre halvdel på den store dag. Det er en oplevelse, han/hun aldrig vil glemme! Husk, at du altid kan tage en ven eller to med i din performance, så du har nogen at gøre det sammen med.

Og hvem siger, at det kun er brudeparret, der kan overraske hinanden? Om du er forældre, en god ven eller en særlig gæst til parret, kan vi sammensætte et fremragende og festligt indslag, du kan fremføre for brudeparret på dagen, som det lykkelige par altid vil huske.

bryllup diamond dans

Aktivér dine gæster

Hos Diamond Dance tilbyder vi også at komme ud til jeres fest og aktivere jeres gæster med let undervisning af en eller to danse, så de efterfølgende kan give den gas på dansegulvet og have den skønneste fest sammen med brudeparret. Dertil kan vi altid supplere med en lille opvisning, hvor alle får lov at opleve og nyde professionel dans i bedste kvalitet.

Vi bruger cookies for at sikre os, at brugerne får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Du kan læse mere om vores politik, samt ændre dine indstillinger her.

Accept