pardans i aarhus: private Dansetimer med egen danseinstruktør og

skræddersyet program

private Danselektioner i Århus- Der skal to til en tango

pardans aarhus

Leder du efter danselektioner til pardans i Århus? At danse er som at lære et nyt sprog, hvor kroppen tager stemmebåndets sted. Det er en kropslig samtale, en dialog, hvor I lytter til hinandens kroppe og bevægelser og reagerer på det.

Vores undervisning i pardans i Århus tager udgangspunkt i de mest anvendelige danse og i at udvikle danseglæden såvel som danseevnen. Formålet er, at I, som deltager i vores danselektioner, skal kunne anvende dansetrinene til eventuelle private arrangementer, og lektionerne er derfor opbygget med udgangspunkt i, at manden fører, mens kvinden følger.

Der danses både de kendte latinamerikanske danse og standarddanse samt mere socialt anvendelige danse, som kan danses til det meste moderne popmusik. Vores danseundervisning er derudover opbygget interrelateret, så det man lærer i én dans også kan anvendes i andre danse – så I nemt kan lære at mestre flere danse og dermed give den gas på ethvert dansegulv.

Fantastiske mennesker danser pardans

 

Er du single, eller er du holdt tilbage af ikke at have en partner, der er fyldt op af danseglæde som dig? Det er intet problem, for vi tilbyder også singledans.

Her får du private danselektioner, hvor danseinstruktøren er din dansepartner. Men vi har også, det vi kalder Practice Parties, hvor du kan møde ligesindede danseglade mennesker. Til singledans i Århus, skal der ikke være noget, der holder dig tilbage fra at opfylde din drøm – eller bare fra at komme på et nyt og spændende eventyr ud i dansens verden.

Vi tilbyder danseundervisning til dig, der ikke har en partner i forvejen. Vi tager udgangspunkt i dit konkrete niveau – og så udvikler vi dit dansetalent derfra.

Det kan være svært, men fantastisk, at kunne danse pardans!

Det kræver sin kvinde at turde give slip og lade ham udforske pardansens muligheder uden hverken indblanding eller meninger.

Men så folder der sig stille og roligt en ny og spændende oplevelse ud. Du vil opleve, at han tager kontrol og lederskab for dansen og kan svinge dig rundt på dansegulvet, som ingen har kunnet det før.

Når du bliver ført rundt på gulvet kompetent og sikkert, bliver du afhængig af følelsen – der er ikke noget bedre end en dygtig dansepartner.

Danselektioner i meget elegant pardans

Hvis I også er par privat, kan der opstå en ny forståelse imellem jer. Pardans kan sparke nyt liv i et forhold eller give dig selvtillid til at møde andre på dansegulvet. Det er svært ikke at blive glad i låget, når man danser – kom og dans pardans hos os og prøv selv.

Nye oplevelser ligger og venter på jer, der tager det sværeste skridt af dem alle – det skridt, der fører jer ind ad døren på danseskolen første gang. Derefter har vi styr på det og sikrer jer en god og lærerig oplevelse, med pardans i Århus.

Vores kurser i pardans i Århus tilbydes til mennesker på alle niveauer. Da vi udbyder private danselektioner, tager vi 100% udgangspunkt i det niveau, I befinder jer på. Lad ikke frygten for at “se dum ud” holde dig tilbage fra dansegulvet – vi har dig!

Vi tilbyder også kurser i singledans (dans uden partner) og undervisning i brudevals. Hvis du vil læse mere om de forskellige dansestile, vi kan lære dig, kan du klikke her.

Unanset hvad der har fik dig til at begynde at danse, vil du igennem et skræddersyet danseforløb opnå en masse glæde på (og uden for) dansegulvet og en personlig udvikling, der hurtigt vil føre dig hen til og over målstregen.

Vi bruger cookies for at sikre os, at brugerne får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Du kan læse mere om vores politik, samt ændre dine indstillinger her.

Accept